Beste Blackstar-forsterkere 2023 - Audiofile (2023)

Blackstar har raskt etablert seg som et av de mest gjenkjennelige forsterkermerkene i gitarbransjen. Tallrike kjente musikere så vel som tusenvis av musikere verden over bruker produktene deres. Dette er bevis på hvor godt likt og velklingende gitarforsterkerne deres egentlig er.

Med en rekke serier som appellerer til alle slags spillere, har forsterkerlinjen deres vokst raskt de siste årene som et resultat av Blackstars suksess. Imidlertid kan det være ekstremt skremmende å bla gjennom utvalget deres! For å hjelpe deg med å finne den ideelle Blackstar-forsterkeren for deg, har vi satt sammen denne grundige guiden.

Det finnes bokstavelig talt hundrevis av forskjellige gitarforsterkermerker, men Blackstar etablerte seg snart som en av de mer kjente og respekterte forsterkerprodusentene. Dette er spesielt bemerkelsesverdig når du vurderer Blackstars relative unge, med tanke på at den nettopp ble opprettet i 2007.

Hvem grunnla imidlertid Blackstar Amps? Opprinnelsen til virksomheten går faktisk tilbake til 2004, da en kvartett av bandkamerater ble motivert til å lage sine egne gitarforsterkere. Imidlertid hadde alle grunnleggerne tidligere bransjeerfaring og hadde tidligere jobbet for andre forsterkerselskaper, for eksempel Marshall.

Innholdsfortegnelse

Blackstar HT Club 40 Mark II

Salg

Best Blackstar Amps 2023 - Audiophiles (1)

Blackstar HT Venue Series Club 40 MKII 1x12 Combo 40w m/Celestion 70/80 høyttaler

 • 40-watts 2-kanals 1x12" gitarkombinasjonsforsterker med EL34-strømrør
 • Uendelig formfunksjon
 • 2 stemmebrytere

Blackstars tilpasningsdyktige HT Club 40 MK II vil gi deg alle tonene du trenger når du går på scenen. Den reviderte rene kanalen på HT Club 40 MK II synger med en tone som er utpreget boutique. Blackstars Infinite Shape-funksjon lar deg fremkalle alt fra stram og slagkraftig amerikansk high gain til inspirert britisk edge-of-breakup-grit når du slår på overdrive-kanalen (ISF). En høyttaler-emulert utgang og to forskjellige romklangsteksturer er plassert på baksiden, noe som gjør direkteopptak enklere enn før.

enkleste metoden for å legge til ventilkarakter og tone til opptak. Opptil 4 kanaler med gitarsignal, tørr, preamp ut og stereosimulert ut kan sendes gjennom HT Venue MKIIs USB-tilkobling til DAW. De høyttalerimiterte signalene kan også kobles til eksterne enheter via to ekstra utganger på baksiden, inkludert en stereojack-kontakt og balansert XLR, noe som gjør dem ideelle for bruk under treningsøkter eller liveopptredener. Dette erBeste Blackstar-forsterker i 2023.

Blackstar HT5R MKII 5-watt 1×12 tommer rørkombinasjonsforsterker med reverb

Best Blackstar Amps 2023 - Audiophiles (2)

Blackstar HT-5R MkII Tube Combo Amp m/Reverb 1x12

 • Helrørs 1x12" gitarkombinasjonsforsterker med funksjon for uendelig form
 • Strømreduksjonskrets
 • 2 stemmebrytere

Hvis rørdrevne forsterkere virkelig er noe for deg, vil vi anbefale Blackstars HT5R. Den har to 12AX7-transistorer, en i forforsterkerdelen og en i effektforsterkeren, og driver en kombinert utgangseffekt på 5 watt. En enkel 12-tommers høyttaler og en utgang som emulerer et kabinett er alt som er til stede. Denne er ganske tilpasningsdyktig til tross for at størrelsen og utgangseffekten er relativt mindre. Den har en master 3-bånds EQ, en ren og overdrevet kanal, en ISF-kontroll, reverb og demping ned til 0,5 watt.

For Blackstar har HT-5R konsekvent vært en bestselger. Det er den klassiske øvelsesforsterkeren med en beskjeden wattstyrke på fem. I tillegg hever MkII-versjonen standarden med revoiced kanaler og en mengde spillervennlige funksjoner hentet fra søsken med høyere effekt. Moderne boutique-tone er legemliggjort av HT-5R MkIIs forbedrede rene kanal, mens drivkanalen tilbyr et kraftig utvalg av forvrengte teksturer. I tillegg kan du stille inn alt fra spennende britisk high gain på randen av å gå i stykker til stram og punchy amerikansk high gain på grunn av Blackstars revolusjonerende Infinite Shape Feature. I tillegg får du en høyttaleremulert utgang, en USB-utgang, en effektsløyfe og andre funksjoner. Uansett omstendighet, produserer HT-5R MkII suveren rørtone og er en flott allrounder for ditt treningsområde eller studio.

Tonen til HT-5R MkII er vel verdt inngangsprisen. Men Blackstar er klar over hva brukerne ønsker. Og de har pakket nok funksjoner inn i denne allerede fantastisk klingende all-tube-kombinasjonen for å garantere at den raskt blir din foretrukne forsterker. Mer dybde og rikdom er tilgjengelig enn noen gang før med den innlyste romklangen. Den integrerte strømreduksjonskretsen gjør det enkelt å opprettholde svingte toner på riktige lydstyrkenivåer. Utover det vil du bli lydteknikerens beste venn takket være den emulerte line-out og USB-lydutgangen. Dette erBeste Blackstar-forsterkere i 2023.

Blackstar HT1R MKII

Best Blackstar Amps 2023 - Audiophiles (4)

Blackstar HT-1R MKII 1 Watt elektrisk gitarventil kombiforsterker svart med innebygd Reverb Direct...

 • 2 kanaler med reverb
 • Forforsterkerrør: 1 x ECC83, 1 x ECC82
 • Hodetelefon- og opptaksutgang med høyttalersimulering.

Hva kan en watt brukes til? Mye hvis du eier en Blackstar HT-1R MkII, som er fullt utstyrt med alle tonene du måtte trenge. Sjekk ut den redesignede rene kanalen på HT-1R MkII for boutique-toner. Ønsker du noe kraftigere? Slå deretter på overdrive-kanalen for å få et festmåltid med skjeve teksturer. I tillegg kan du stille inn alt fra spennende britisk high gain på randen av å gå i stykker til stram og punchy amerikansk high gain på grunn av Blackstars revolusjonerende Infinite Shape Feature. I tillegg har HT-1R MkII en USB-utgang og en intern reverb. HT-1R MkII er en førsteklasses lavwatt-forsterkerkombinasjon, enten du trenger høye toner i treningsrommet eller en fantastisk allrounder for studioet ditt.

Blackstar refererte til de populære tonene til deres egne forsterkere mens de designet HT-1R MkII, men de hadde også som mål å matche eller overgå tonene til elektriske gitarforsterkere som kan selge for opptil fem ganger så mye. Spesielt for en 1-watter, viser den rene kanalen til MkII klarhet og notedefinisjon som er uvanlig for forsterkere i prisklassen. Du vil høre hvor fantastisk lyden er gjennom hele spekteret av overdrive når du bytter til gain-kanalen. Førstegenerasjons HT-1RH var en svært godt likt forsterker. Blackstar overgår det med Mark II.

På grunn av Blackstars Infinite Shape-funksjon, er HT-1R MkII fylt med et stort utvalg av rørtoner (ISF). Stemmen din vil få en amerikansk kvalitet når den er helt mot klokken, med en stram bunn og en aggressiv midtre. Hvis du snur den helt til høyre, vil du føle deg mer britisk. I tillegg kan fire driftsmoduser velges for hver kanal via et par stemmebrytere, noe som gir mulighet for både retro og moderne voicing. Dette erBeste Blackstar-forsterker i 2023.

Blackstar ID Core 40 V3 Stereo Combo gitarforsterker

Best Blackstar Amps 2023 - Audiophiles (6)

Blackstar ID Core 40 v3 elektrisk gitar kombiforsterker med innebygd effekter/tuner og linje...

 • Lerretspapir for blekkskriverutskrift antall 50 ark svart diamant merkevekt 220 g m a4 format 210 x 297 mm type finish...
 • 13 innebygde effekter i oppslukende Super Wide Stereo
 • Gratis Architect-programvare for dyp redigering og deling av oppdateringer på nettet

Den tredje iterasjonen av Blackstars ID:Core 40-kombinasjon er den perfekte øvingsforsterkeren og et viktig enhånds-sesjonsverktøy takket være en slankere editor, en potent ny førerhussimulator og enda mer oppslukende stereoeffekter. Velg blant seks motiverende forsterkerstemmer som spenner fra tradisjonell rens til flammende leads. Med Blackstars proprietære ISF-kontroll kan du velge den ideelle blandingen av amerikansk og britisk karakter. Med integrert modulasjon, delay og reverb-effekter kan du gi ytelsen din mer glans og dybde samtidig som du blir fordypet i oppslukende lyd takket være Blackstars Super Wide Stereo-teknologi. Det er til og med en innebygd TRRS Line In/Streaming-kontakt slik at du kan spille inn forestillinger og videogitardeksler ved å bruke forsterkerens lyder rett på telefonen.

På grunn av Blackstars Infinite Shape-funksjon, er ID:Core 40 V3 lastet med et bredt utvalg av toner (ISF). Stemmen din vil få en amerikansk kvalitet når den er helt mot klokken, med en stram bunn og en aggressiv midtre. Med skiven helt vendt mot høyre, vil du oppleve mer av en britisk atmosfære og en treigere, mindre kraftfull lyd. Du vil oppleve en musikalsk respons som ber om å bli tatt med på scenen eller i studio, uansett hvilken vei du ringer inn ID:Core 40 V3 mellom de to.
Med superbred stereoteknologi omgir lyden deg.

ID:Core 40 V3 gir en oppslukende lytteopplevelse takket være Blackstars Super Wide Stereo-teknologi. Når du kobler mobilenheten til ID:Core 40 V3s Line In/Streaming-kontakt, oppstår en flerdimensjonal jam-session som er mye moro i tillegg til de 12 effektenes fantastiske stereolyd.

Blackstar FLY3

Best Blackstar Amps 2023 - Audiophiles (7)

Blackstar elektrisk gitar miniforsterker, svart (FLY3)

 • Se brukerveiledningen nedenfor for feilsøking
 • Digital "tape" forsinkelseseffekt; Patentert ISF (Infinite Shape Feature)
 • MP3/Line In for å jamme med eller lytte til musikk

Fly 3 fra Blackstar bør være øverst på listen din hvis du leter etter en liten forsterker å sette på skrivebordet eller bokhyllen eller trenger en bærbar gitarøvelsesløsning. Med innebygd forsinkelse og muligheten til å legge til et forlengelsesførerhus, har den et kraftig spark og vil sannsynligvis fortsette å overraske deg en stund.

Blackstar Fly 3 er en fantastisk klingende, mobil, batteridrevet gitarkomboforsterker som kombinerer to kanaler, tape delay og den banebrytende Infinite Shape-funksjonen. 3-watts Fly 3 kan gi fantastiske toner ved lavt volum for skjult øving til tross for sin absurd lille størrelse. Blackstar Fly 3s innovative Infinite Shape-funksjon lar deg variere lyden til instrumentet i det uendelige, og den innebygde tape delay-effekten gir spillet ditt en særegen lyd som vil tvinge deg til å spille i timevis.

Blackstar Fly 3 er, for å si det enkelt, en miniatyr treningsforsterker. Den har en utgangseffekt på tre watt, rene og overdrive-kanaler, digital delay og Blackstars eksklusive Infinite Shape Feature (I.S.F), som tilbyr forsterkertoner som minner om både britiske og amerikanske forsterkere. Blackstar ser ut til å ha konsentrert en større del av oppmerksomheten sin på å lage noen alvorlige forsterkere med lav effekt som høres fantastisk ut, er rimelige og dedikert til å øve, mens flertallet av forsterkerprodusentene prøver å gjøre sine større, kraftigere produkter til en litt mer øvingsvennlig med innføring av dempere og lignende.

Fly 3 har også en 3,5 mm AUX-inngang for å koble til telefonen eller en hvilken som helst annen musikkspiller, noe som gjør den til det ideelle verktøyet for å sprenge musikk ute uten behov for en plugg. En annen 3,5 mm-utgang for hodetelefoner er plassert ved siden av denne, slik at du kan øve i stillhet. Denne utgangen er også en emulert utgang, slik at den kan kobles direkte til grensesnittet ditt for opptaksbehov.

Du kommer kanskje også til å like...

 1. Beste rørforsterkere under $1000 i 2023
 2. Beste 15 watt rørforsterkere 2023
 3. Beste jazzforsterkere 2023
 4. Beste praksis forsterkere 2023
 5. Beste rene forsterkere 2023
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Roderick King

Last Updated: 05/11/2023

Views: 6217

Rating: 4 / 5 (71 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Roderick King

Birthday: 1997-10-09

Address: 3782 Madge Knoll, East Dudley, MA 63913

Phone: +2521695290067

Job: Customer Sales Coordinator

Hobby: Gunsmithing, Embroidery, Parkour, Kitesurfing, Rock climbing, Sand art, Beekeeping

Introduction: My name is Roderick King, I am a cute, splendid, excited, perfect, gentle, funny, vivacious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.